Find stort af udvalg af vinglas her og nyd vinen på den rigtige måde. Er man ikke vinentusiast er det også svært at sætte sig ind i, hvorfor man behøver de rigtige glas til lejligheden. Dog er det en af de vigtigste redskaber i forbindelse med vinsmagning, hvor det kun lige er proptrækkeren der maser sig ind på førstepladsen. Der er et væld af forskellige glas man kan drikke af i dag, hvor man selv kan bestemme sig for hvilket der passer bedst. Heriblandt kan man finde Lucaris-glas, der også tilbyder stærkt og nærmest umuligt at slå i stykker materiale. Det kan også blive meget nyttigt, når man står til vinsmagning og måske har fået et glas for meget, og ender derfor med ved fejltagelse at slå glasset ned af bordet. Glasset her er fri for bly og er kreeret med æstetikken i fokus, hvor man kan se der er blevet lagt tid og kræfter i de flotte krystalglas. Der findes glas til henholdsvis vin, whisky og øl m.v., og alt efter hvad man drikker den aften kan man vælge det rette glas.

Temperer din vin efter behov med eget køleskab

Indenfor vinentusiastens område findes der mange ”gadgets” der gør oplevelsen mere autentisk og professionel. Ønsker du eksempelvis at holde vinflaskerne på den rette temperatur, kan man også vælge at investere i et vinkøleskab. Nogle har måske den opfattelse, at man skal ud og grave en ny vinkælder for at gøre det helt rigtigt. Dog kan man måske nøjes med at starte ud i den lave ende, og efterhånden få bygget sig hen mod en rigtig vinkælder. Der er ingen tvivl om, at vinen har bedst af at holdes i den rette temperatur, for at give den rigtige smagsoplevelse. Vin kan være tricky at have med og gøre, fordi der er mange ting som man skal have styr på. Er man en gruppe som viser samme interesse, kan man også vælge at starte sin egen lille vinklub op. Her kan man afholde vinsmagning efter behov, og man kan rangere og diskutere vine indbyrdes. Det gode ved en vinklub er, at man få mennesker kan gå sammen og rangere/diskutere vinene i dybden. Der er nok viden at erfare sig her, og det er som regel noget man tager en uddannelse for bare at kunne få en nogenlunde omfattende videns grundlag omkring.

 

Find alt det nødvendige udstyr med få klik

Har man lige kastet sig ud i det, og har brug for en god start. Så har du også tonsvis af forskelligt udstyr, som du kan starte ud med. Beslutter man sig for, at danne en vinklub, hvor man har ugentlige vinsmagninger. Så er der også brug for sådan noget som proptrækkere og spytspande, der ofte er det meste basale udstyr man kan medbringe. Går det hen og bliver seriøst, og kunne man godt tænke sig at blive udfordret på området. Så har du også valgmuligheden, at købe flaske-sokker til blindsmagning. Det er her hvor man for alvor, kan teste smagsløjer og kendskab til nuancerne. Så kan man altid udvide sortimentet og sværhedsgraden, indtil man får kåret den ultimative vinkender i vennekredsen. Man skal ikke være i tvivl om, at har man et ønske om at starte op, kan man også nemt finde udstyret til at komme i gang med her. Så kan du i løbet af ingen tid, blive en ekspert på området.