Bryllupstiden er en skøn oplevelse. Alt fra forberedelserne til den store fest, er jo noget helt uforglemmeligt. Som brudepar ønsker I selvfølgelig at alle vigtige detaljer er helt perfekte. Alle detaljer lige fra bryllupsinvitationerne, til vinen skal selvfølgelig sidde lige i skabet. Hvis du mangler lidt inspiration, så læs videre her og lær mere om de vigtige bryllups detaljer.

Sørg for at vælg den rigtige vin til festen

Det er ikke nogen hemmelighed at vinen er en stor del af måltidet – specielt til så stor en begivenhed som brylluppet. Derfor skal I selvfølgelig have vinen med i tankerne, når I vil skabe jeres drømmebryllup, skal I derfor tænke over, hvad i godt selv kan lide. Måske har I et par ynglingsvine, der selvfølgelig skal have plads på bordet, eller måske et da et bestemt land I godt kan lidt vinen fra. Det er jeres dag, og selvfølgelig også jer der sætter vin dagsordren. I skal dog ydermere huske på at der gerne skal mange forskellige slags vin på bordet i løbet af aftenen. Det skal ikke forstås som om at der skal mange forskellige flasker rødvin på bordet på samme tid, men derimod at de forskellige vine er gode til forskellige ting. Man servere jo selvfølgelig ikke den samme vin som velkomstdrink, forretters vin og hovedretsvin.

Som velkomstvin kan man som eksempel begive sig ud i den klassiske mousserende vin, der er lækker, sød og frisk, og derfor fungere perfekt som velkomstdrink. Hvis I er mere til det bobblende champagne, er det bestemt også en perfekt vin som velkomstdrink – omend den ofte skal gøres en anelse sødere med bær eller andet, så det ikke bliver en tør oplevelse. Til forret skal der selvfølgelig ikke serveres samme vin som den gæsterne fik lov til at nyde som velkomstdrink, selvom de fleste af os jo elsker en dejlig mousserende vin. Men til forretten bliver der i stedet rift om de forfriskende hvidvine. Til hovedretten vil det i stedet være de udsøgte rødvin der bliver kigget efter på bordet. Til desserten skal i selvfølgelig sørge for at have velsmagende dessertvine, der passer perfekt til den friske eller søde dessert.

Gå ikke på kompromis med invitationerne

Vinen, maden, festen, farverne, kjolen. Ja, det hele er en vigtig del af at få drømmebrylluppet. Men når du sidder og planlægger dit drømmebryllup, skal du selvfølgelig huske på det sted hele begivenheden starter – nemlig ved dine invitationer til bryllup. Det er her hele festen skydes i gang, og her alle gæsterne vil få deres første indtryk af festen. Invitationerne til en så vigtig dag som et bryllup, er altså ikke noget man skal gå på kompromis med. Det er helt sikkert også noget du ønsker at gemme i skuffen med gode minder, så det er jo endnu mere vigtigt at invitationerne er helt perfekte. Bryllupsinvitationerne skal selvfølgelig være unikke, personlige og passe til både brudeparret og festen. Det betyder dog ikke at du nu skal stresse helt vildt over at få fremskabt de bedste invitationer, der findes nemlig en nem måde at gøre det på. Tryk her, og læs mere om hvor nemt det kan være at få fremstillet flotte, personlige invitationer der passer perfekt til jer, og jeres store dag.