Vi kender det alle sammen. Du har lige siddet og hygget dit i sengen med et glas vin, og har nu spildt vin på dine lagner. Du har måske lige vasket dine lagner, eller prøver ihærdigt at få det af igen uden held. Men hvad gør du så? Du behøver slet ikke være bekymret, da der er nogle forskellige muligheder for at få vinpletter væk fra dine lagner. Ofte har du faktisk produkterne derhjemme, så du kan prøve på at fjerne pletterne lige med det samme. Dog er det lidt forskelligt, hvordan du skal fjerne vinpletten afhængig af, om den er helt ny og våd eller om den er tørret ind i lagnet. Det bedste råd er, at du fjerne vinpletten lige efter, det er sket. På denne måde har du den største chance for at få den fjernet.

 

Fjern vinpletten lige med det samme sådan her


Hvis vinpletten lige er sket, skal du finde danskvand (mælk kan også bruges) eller salt. Hæld saltet på dit lagen og lad det sidde i lige omkring en times tid. Saltet skulle gerne suge vinen op fra lagnet. Når der er gået en times tid, skal du tage saltet væk fra lagnet igen. Hvis du hellere vil bruge danskvand, så skal du hælde det på dit lagen. Brug noget køkkenrulle til at suge danskvanden op fra lagnet, der gerne skulle trække vinpletten væk fra lagnet. Du kan eventuelt gøre dette et par gange.

Hvis du bruger mælk, så skal du gøre det på nogenlunde samme måde, som du gør med danskvanden. Det vigtigste er, at du begynder på dette, lige efter du har lavet en plet på dit lagen. På denne måde har du den største chance for at fjerne pletten helt fra lagnet. Hvis ikke du fjerner den lige med det samme, så er der en større chance for at pletten stadig kan ses bagefter. Hvis du stadig kan se vinpletten, så skal du måske investere i et nyt lagen. Køb et ordentligt lagen her.

 

Find flotte og ordentligt lagner uden vinpletter

Hvis du har en indtørret vinplet på dit lagen, som du ikke kan fjerne, så skal du nok ud og købe et nyt lagen. Det kan være en smule irriterende at bruge penge på, men der findes jo faktisk heller ikke noget bedre end rent og nyt sengetøj og lagner. Hvis du gerne vil finde nogle pæne lagner, der passer ind i dit soveværelse samt passer til dit sengetøj, så skal du sørge for at kigge efter dette.

Du kan altid gå i en fysisk butik og kigge på deres udvalg af lagner. Men du kan også finde lagner på webshop, så du slet ikke behøver at gå udenfor en dør. Derudover vil det også blive sendt direkte hjem til dig. Se også udvalget hos faktiskpraktisk. Her kan du finde et kæmpe udvalg af forskellige lagner, der vil passe perfekt ind i dit soveværelse. Det bliver simpelthen ikke bedre end det! Et nyt lagen uden vinpletter.