Står du midt i en flytning, renovering eller fornyelse af de helt essentielle møbler i dit hjem? Sofaen og sengen er noget af det vigtigste i hjemmet og det er i disse møbler man virkelig føler sig hjemme. Det er altså vigtigt, at være omhyggelig og grundig i sin søgning af disse. Hos WeGot kan du finde inspiration på deres hjemmeside eller tage et hurtigt smut over Øresundsbroen og se deres store 12.000 kvm. showroom. Hvis du besøger butikken er det ikke kun inspiration du får, men der står også en masse kompetente medarbejdere klar til at hjælpe og rådgive dig. Hvis du er i tvivl om det mindste inden for kvalitet, materiale eller design er der hjælp at hente.

Klassisk stil med twist af retro og moderne

Er du til det klassiske, retro eller mere moderne? Hvis du leder efter en ny sofa kan du med garanti finde din drømmesofa hos WeGot. Her er det typisk den klassiske stil der skinner igennem, men med forskellige twists i forskellige designs. Her er både chaiselong-sofaer, praktiske sofaer med opbevaring og de helt fine 2 og 3 mands sofaer i forskellige farver. Det er muligt at vælge i mellem flere forskellige farver på alle varer, så uanset om du er til det rå læder look i sort eller det klassiske koksgrå i stof er der mange muligheder. Det er også muligt at vælge i mellem forskellige stofarter. Der findes både det almindelige stof i flere farver, men også læder i sort eller hvid. Hvis du har dyr eller børn findes der også ganske slidstærkt skind, som både er praktisk og lækkert. De flere forskellige stofarter kan udforskes både online og i butikkerne og endda med en fantastisk rådgivning. Se sofaerne og skab din egen inspiration her.

 

Er du til det hårde eller bløde? Udvalget er bredt!

Hos WeGot kan du finde elevationssenge, kontinentalsenge og børnesenge. Her er noget for enhver, uanset alder eller rygproblemer. Hvis man er til luksus er der mange muligheder, men der findes også mange praktiske senge med opbevaring.

I deres Royal kollektion findes der både almindelig størrelse senge, men også de helt store kingsize beds. Det er endda muligt at kombinere madrasserne, så halvdelen af sengen kan blive enten hårdere eller blødere end den anden side. Dette kan være virkelig praktisk, hvis man ikke har samme sovevaner som sin partner. Læs mere om dette og udforsk det brede udvalg af senge fra Wegot.dk

 

Det er desuden muligt at vælge i mellem flere forskellige hårdheder, hvilket både gør sig gældende online og i butikkerne. Hvis du har købt en madras der er for blød, har du 30 dage til at bytte mellemmadrassen til en hårdere. WeGot stopper ikke før kunden er tilfreds og netop derfor har de sådan en fantastisk kundeservice. Det er vigtigt at føle sig tryg ved onlinehandel, når det gælder sådanne store køb. Derfor er wegot.dk E-mærket og tilbyder gratis fragt. Det kan ikke blive nemmere, billigere og mere tilgængeligt end dette.