Man siger som regel, at djævlen ligger i detaljen, og når det kommer til outfits og fremtræden, må ens negle siges at være den detalje, der kan give helheden et ryk – enten op eller ned. For hvis man ikke har plejet sine negle, vil hele ens fremtræden automatisk kunne se mindre velplejet ud og vice versa. Derfor gælder det altså også om at være opmærksom på, hvordan man bedst kan tage sig af sine negle, og for eksempel kan du på nettet få et meget stort udvalg af nail care.

Der er naturligvis rigtig mange forskellige måder at have velplejede negle på, og når man først og fremmest har taget den vigtige beslutning om at holde dem så flotte som overhovedet muligt, er det bare om at kaste sig ud i forskellig nail care. Her kommer derfor også 4 gode råd til de perfekte negle, som er gode at have med sig.

Naturlige negle eller kunstige negle?

Når man skal undersøge mulighederne for den bedste nail care til ens negle, er det en god idé at beslutte sig for, om det skal være til ens naturlige negle, eller om man ofte har kunstige negle sat på, og det således er ekstra vedligeholdelse og pleje af den naturlige negl, der skal sørges for.

  1. Det første råd til perfekte negle er fugt, fugt og atter fugt. Hænder og negle har det med at tørre ud ganske let, enten på grund af de kolde årstider, eller fordi det simpelthen er hænderne, der bliver udsat for de fleste af hverdagens sysler, og derfor også bliver vasket og tørret utallige gange om dagen. Det kan få både huden og neglene til at tørre ud, hvilket ikke er hverken sundt eller pænt at se på. Derfor er det også grundlæggende vigtigt for negleplejen, at man er opmærksom på at fugte dem nok.
  1. Det andet råd er også gældende, hvad enten man har kunstige negle, eller man blot plejer sine naturlige negle. Rådet går nemlig ud på, at man skal huske at fjerne neglelak, der er begyndt at skalle, eller som simpelthen har siddet der længe. Neglen skal have tid til at ”ånde”, så den ikke bliver gullig og tid til at suge fugt.

Der findes forskellige former for kunstige negle, man kan vælge

Hvis man har lyst til at forsøge sig med kunstige negle, er der forskellige typer, man kan afprøve og se, hvad man synes bedst om.

  1. Et tredje godt råd til perfekte negle er nemlig at få sat kunstige negle på. Det kan være utrolig svært at få ens naturlige negle til at få den ønskede længde og form.
  1. Det fjerde råd går på, at hvis du ikke har lyst til kunstige akrylnegle, kan du også i stedet prøve gele negle. Gelen er nemlig noget blidere ved den naturlige negl, og det kan være en stor fordel, når man skal have de kunstige negle af igen. Så er ens egen negl nemlig intakt og fin.