I mange familier er der moren der er familiens hjerte. Det er hende, der ordner det hele, sørger for hjemmet hænger sammen, deler kærlighed ud og sikrer sig at alle har hvad de behøver. Derfor fortjener mor mere end nogen anden, at få årets bedste julegave. En gave der er langt tanker og kærlighed i,  om som hun vil blive oprigtigt glad for. Men hvad så hvis der er tale om moren der har alt? Ja så stiller det endnu større krav til gavegiverens kreativitet og opfindsomhed.

Neden for her har vi samlet 4 gode idéer til årets gave til mor.

Gode gave idéer til mor

 

  1. En særlig oplevelse, noget du ved hun enten ikke har prøvet før eller kunne tænke sig at prøve igen. Det kunne være en weekendtur til en romantisk storby som Rom eller Paris. Eller måske et afslappende og luksuriøst wellness-ophold, hvor han rigtig kan komme ned i gear og blive forkælet. Hvis det er en eventyrlysten mor kan det sågar være faldskærmsudspring.
  2. Mange kvalitetsbevidste kvinder sætter pris på god vin. Forær hende derfor en forkælelseskurv med et par gode flasker vin og alle hendes yndlings snacks. Så kan hun glæde sig over den efter en hård uge på jobbet.
  3. Et sæt nyt tøj kunne også være en oplagt mulighed. Måske har mor så travlt, at hun sjældent finder tid til at shoppe til sig selv. Forær hende en smuk kjole eller en lækker strik, som hun kan holde sig varm i vinteren over.
  1. Er denne mor en nybagt mor, der konstant har en grædende baby på armen, så vil hun med garanti blive rigtig glad for en bæresele. Der er mange forskellige former for bæreseler, så sørg for at vælge en der passer til både hendes kropsstørrelse og behov.

Tips til at vælge den helt rigtige gave

De bedste gaver er naturligvis dem der skaber glæde, måske endda overraskelse og som ikke skal byttes. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig grundigt ind hendes præferencer og hvad hun allerede har. Det giver for eksempel mening at forære en kjole til en mor, der aldrig går i kjole, eller en strik til en der har et helt skab fyldt allerede.


Når det kommer til gaver såsom tøj, sko og undertøj, så sørg også for at du kender hendes eksakte størrelse, så du ikke får købt noget der er enten for stort eller småt. Husk også at det ikke er prisen der tæller, men tanken. Der er ikke noget der varmer mere end en gave, hvor man kan mærke, at der er lagt tankekraft og omsorg i. Sidst men ikke mindst, så vedlæg et håndskrevet kort ved gaven. Fortæl hende hvor meget du holder af hende og hvor stor pris du sætter på alt hendes hårde arbejde. Et velformuleret og kærlig kort, kan betyde mindst lige så meget som selve den egentlige gave.