Hvis du skal til bryllup til sommer, har du sikkert allerede spekuleret over, hvad du skal give til brudeparret. Det kan være svært at finde på. Ofte kommer parret med en lang ønskeliste, men hvis der er mange gæster, kan du næsten også være sikker på, at parret får alt, hvad der står på listen. Det kan derfor være en god ide, at du prøver at finde noget, der ikke er på listen.  Det kan for eksempel være en god flaske alkohol. Alkohol kan sagtens fungere som en god bryllupsgave.

Medmindre parret slet ikke drikker, vil en flaske alkohol falde i god jord. Det er nemt at knytte en god historie til flasken og dermed gøre den mere personlig. Du kan for eksempel i kortet skrive om alle de gange, hvor I har siddet på brudens altan og nydt en gin og tonic, eller om de gange, hvor du har været på herreweekend med gommen og jeres fælles venner, og hvor I drak en masse whisky. Vi kommer her med fire bud på, hvilke typer af alkohol det kan være.

1. Gin

Du går aldrig galt i byen med en god gin. Gin og tonics i alle afskygninger er blevet meget in, og det er derfor nemt at finde en god gin, som du kan give til brudeparret. Som nævnt ovenfor kan du prøve at knytte en lille historie til flasken. Det er med til at gøre den mere personlig. Du kan også købe noget lækker tonic til eller måske lave noget selv. Det er ikke så svært, men viser, at det er en gave, som du alligevel har lagt nogle kræfter i.

2. Rom

Rom er også en god form for alkohol til brudeparret. Mange har gennem tiden drukket meget billig rom, og det er derfor en god ide, at du bruger nogle penge på at købe en, der er ordentlig. Det gør, at det virkelig bliver nogle drinks, der smager godt. Du kan igen komme med en personlig historie, for eksempel at du altid har nydt, at parret har holdt så mange fester, og at du håber, at de vil blive ved med det.

3. Whisky

Whisky er også en god alkohol at give til et bryllup. Det koster noget at købe en god flaske whisky, til gengæld kan den også holde i mange år fremover. Det er derfor en rigtig god løsning. Nogle kvinder bryder sig ikke så meget om whisky, hvis du gerne vil give brudgommen en flaske whisky, kan du for eksempel kombinere med en af disse gaver til hende. Det kan være noget lækker te eller chokolade. På den måde bliver begge glade.

4. Vin

Du kan også give parret nogle gode vine. Hvis du køber nogle lidt dyrere vine, vil de kunne holde i mange år, hvis de bliver opbevaret rigtigt. På den måde kan parret for eksempel servere vinene til deres kobberbryllup og måske endda sølvbryllup. Prøv at find ud af, hvad er er muligt.